Decoboei met Mini-Cilinder

Zelfdichtende SMBCi (Oppervlakte Boei) met opblaas mini-cilinder (0,1 liter 232 bar verkrijgbaar met DIN of Int -Beugel). Dit maakt het gebruik ervan heel eenvoudige.

De minicilinder wordt gemakkelijk aangevuld door te decanteren vanuit een standaard luchtcilinder. Het vouwt netjes weg, de opgerolde SMB en de SMBCi kan vervolgens worden opgeborgen in een zak, of bevestigd aan een externe D-ring of gewikkeld in het speciale SMB-velcro-zakje aan de achterzijde links van de AP Commando en Commando Explorer.

Een belangrijk voordeel ten opzichte van vergelijkbare systemen is dat de SMBCi nog steeds kan worden opgeblazen via de eendebek opening met een tweede trap in het geval dat u bent vergeten de minifles te vullen.

Aan de oppervlakte wordt de SMBCi rechtop getrokken door spanning op de lijn en wordt de positie van de duiker duidelijk gemarkeerd. De eendebek opennig voorkomt lucht verlies en de boei blijft opgeblazen waardoor het voor het oppervlaktebemannings gemakkelijk is om de duiker te volgen. Of de duiker kan de Boei omhoog houden en ermee zwaaien indien hij de aandacht wil trekken.

€ 260,00


cart
   € 12,00

Contacteer de winkel